TotalGym

Home
Fitness
Sauna
Lidgeld

BE: 0806.025.359

Spinning

sauna Bij Total Gym kan je ook terecht in onze professioneel begeleide spinningruimte. 'Spinning' is staand of zittend fietsen op een hometrainer, onder begeleiding van een lesgever. De speciaal geselecteerde muziek moet de sporter motiveren om het beste van zichzelf te geven : op de fiets worden kunstmatige weerstanden ingeoefend zoals sprints, hellingen en wisselende ritmes.

Omdat in een spinningles veel verschillende ritmes gebruikt worden en afwisselend staand en zittend wordt gefietst, ontstaat er een positief trainingseffect op het hart, de longen en de beenspieren.

Onze zaal bevat in totaal 18 fietsen die elk voorzien zijn van hun eigen hartslagmeter. De spinninglessen hebben 3 maal per week plaats. Groepen kunnen telefonisch contact opnemen om buiten deze 3 vaste dagen spinning aan te vragen. Gezien de grote belangstelling is het altijd aan te raden om een plaatsje te reserveren. Je kan dit door te bellen naar ons nummer 0474/41 49 51 of via een mailtje naar info@totalgym-diksmuide.be.

Op volgende dagen en uren gaan de spinninglessen door:

September  t.e.m. Juni:
Woensdag:  20h00 - 21h00
Donderdag: 19h15 - 20h15
                      20h30 - 21h30


Gedurende de zomermaanden (juli en augustus) lassen we een rustpauze in.

Klik op deze link als je onze klanten aan het werk wil zien.

spinninglogon